fan vad jobbiga ni är!

okej, jag vet att jag har skrivit detta på min förra blogg för er som kanske läste den men asså fan vad irriterande det är!

Jag har vissa sidor som gör att vi får fler läsare och vissa av dom kommenterar, vissa kommenterar bra, andra kommenterar bara jävla skit reklam som jag får damp på! Visst, vi vill ha kommentarer, men inte kommnentar+reklam/kommentarer som ni skickar till alla bloggar i sverige. Det är bara så jävla fult. Jag lovar er att ni inte kommer att få fler läsare för att ni gör så. Visst, ni kanske får höjt besöksrekord för en dag men so what? Vad spelar det för roll, det är väl ändå läsare som följer er man vill ha? Så snälla, SLUTA SKICKA REKLAM TILL OSS.
+ att eftersom att ni även är medlemmar på samma sida som jag så besökare jag ju eran blogg ändå typ varje dag, UTAN att ni behöver spamma med reklam.

förlåt ni som inte har skickat reklam någon gång men fick bara lite damp på dom som skickar sånt...
Många utav dom (typ alla) är ju så tröga att dom inte änns kollar att vi är två på bloggen som dom skriver typ hur mår Du idag? osv. man ba halllåååå? kolla innan så Kanske vi kunde besökt dig? -.- ååååååååååh!

Nä nu ska jag sluta dampa och städa mitt rum & rensa min dator, Cya , xoxo,

Kommentarer
Postat av: Frida

Sv:

Jag bor i Alvesta! Det ligger utanför Växjö :)Och vilka söta hästar du har!!

2010-11-14 @ 22:11:25
URL: http://ryttarefrida.blogg.se/
Postat av: Frida

Oj, haha jag trodde det bara var en här på bloggen... Men såg nu att det var två tjejer ju! Förlåt mig för detta. Men ni har väldigt söta hästar i vilket fall som helst!

2010-11-14 @ 22:13:15
URL: http://ryttarefrida.blogg.se/
Postat av: Sofi

SÅnt är så störande! Speciellt när de kommenterar med reklam och sen tillägger "hur mår du btw?" eller något liknande -.-

2010-12-13 @ 14:04:25
URL: http://sofihjalmarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0