Tävling oh grejer

Vaknade upp vid 11 hemma hos Elsa där vi sen åt frukost och sen åkte vi till stallet och fixade Boss, eftersom att hon skulle tävla! Men eftersom att hon inte skulle starta första gången förrän vid 14.27 så kunde vi ta det lugnt, as gött!

Jag tror att hon nog skriver om sina starter gick på sin blogg (www.bohmanftw.se) så ni får läsa där, men jag kan ju säga att hon kom 3a i LAn!! :D Så bäst<3

Och sen så ska jag hälsa från Linda my blogfriend hahah<3 Hennes dag var också super lyckad, hon kom 2a i LBn och 4a (precis utanför och ritten såg verkligen skitfiiin ut) i LAn! :)

Innan Elsa red LAn så sa Helene till henne också att om hon fick över 60% så skulle hon få sola sen och eftersom att hon fick 62,?% så har vi nu vart och solat hon och jag hehe, härligt härligt! <3

Återkommer snart med veckans hiss & diss men så länge får ni ha det gött, Cyaaa! <3
Kommentarer
Postat av: Matilda

Kul att det gick så bra för dem! :)Fin blogg föresten! ;)

2010-11-16 @ 11:29:47
URL: http://matildabennhage.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Va fina bilder! =)

2010-11-16 @ 21:06:36
URL: http://lovisalindstrom.blogg.se/
Postat av: Malinl

Hej Linda. Vad roligt att det går bra med Joel. Har försökt hitta honom på nätet för att fråga hur han har det. Jag skötte honom när han var 2,5-5,5 år gammal. Allt han kunde när jag fick han var att bli ledd i grimma. Resten gjorde jag, med lite handledning förstås. :) vore superkul och prata lite med dig och höra hur han är nu osv. Min mail är malin.lidman87@gmail.com om du vill svara.

Mvh Malin

2010-12-09 @ 00:14:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0